Feriehus til utleie Ejerslev, Mors

Utvalg: 1-5 feriehus

Ejerslev ligger i rolige naturomgivelser på nordspissen av Limfjords-øyen Mors, rett ut mot Løgstør Bredning.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Den lille, hyggelige landsbyen Ejerslev er omgitt av fredelig og rekreativ natur. Byen har en liten havn og en imponerende molergrav ut mot fjorden.
Sommerhusområdet Ejerslev Lyng ligger vest for landsbyen, ut til en deilig, barnevennlig badestrand.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Sejerslev, 3 km inne i landet, og 18 km mot syd ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byr på mange butikker, spisesteder, severdigheter og en koselig havnestemning.
Mors byr på en vakker og veldig skiftende natur. Øyen er preget av mange små landsbysamfunn med en hyggelig atmosfære, og innbyr til ferie med fred og ro.

Severdigheter - Ejerslev, Mors

På Molermuseet i Hesselbjerg kan De se de utrolige funn av 55 mio. år gamle fossiler (forstenede dyr og planter), som er gravet ut fra moleren (3 km). 'Skarregaard' er en av de eldste slektsgårdene på Mors, og fungerer i dag som et landbruksmuseum. Her blir De ført flere generasjoner tilbake i tiden. Det omkringliggende landskapet med frodige skoger, grønne marker, sjøer og forhistoriske minner er også en opplevelse (4 km). Kjøpstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gatene i havnekvarteret med de gamle arbeiderboligene. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfylte gågaten, og her finner De en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (18 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldst bevarte bygning, som ble grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygningene. Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finner De gallerier, utstillinger, samlinger og museer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif