Feriehus til utleie Jørsby, Mors

Utvalg: 1-5 feriehus

Jørsby er et hyggelig, fredelig og naturskjønt område på Limfjordsøya Mors.

Dansk våren i en leid feriehus.

Jørsby ligger i en sydvendt bukt på den nordlige delen av Mors, 16 km fra Nykøbing Mors. Her er dere omgitt av uforstyrret natur, kyst, grønne områder, åker og frisk luft. Jørsby er en ideell feriedestinasjon hvis dere søker fred og ro og allikevel gjerne vil være tett på byer og attraksjoner for hele familien.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Nykøbing Mors finner dere butikker, spisesteder, severdigheter og hyggelig havnestemning.
Mors byr på en smukk og veldig vekslende natur med blant annet moleirgraver. Øya er preget av slott, gamle herregårder og små landsbysamfunn med en koselig atmosfære, som innbyr til ferie i ro og mak.

Severdigheter - Jørsby, Mors

På Molermuseet i Hesselbjerg kan dere se de utrolige funnene av 55 millioner år gamle fossiler, som er gravd ut av moleiren (7 km).
Den gamle proprietærgården Skarregaard fungerer i dag som et jordbruksmuseum, hvor dere føres flere generasjoner tilbake i tiden. En natursti fører dere rundt i landskapet med skog, åker, strandeng, sjøer, gravhøyer og borgbanke (7 km).
I kjøpstaden Nykøbing kan dere oppleve små, hyggelige gater med gamle arbeiderboliger i havnekvarteret, en stemningsfull gågate og Nykøbing Havn med en deilig, lokal havneatmosfære og mange gode spisesteder (16 km).
Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldste bevarte bygning, som ble grunnlagt av Johanitter Ordnen i 1371. I dag blir de 5 historiske bygningene brukt til utstillingslokaler (19 km).
Overalt på Mors kan dere besøke gallerier med spennende kunst og kunsthåndverk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif