Feriehus til utleie Hostrup

Utvalg: 1-5 feriehus

Hostrup på Salling er et hyggelig og familievennlig ferieområde ved god badestrand.

Komfort i kveldssolen i dansk feriehus.

Sommerhusområdet Hostrup ligger på Sallings sydkyst i Limfjorden, ut mot Venø Bugt og Kås Bredning, og tett på Vinderup. Hostrup er omgitt av rolig og uspolert natur. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lihme og Lem, begge 4 km fra Hostrup, eller i Skive, som ligger 21 km mot øst. Det finnes en restaurant i Gyldendal Havn, 2 km mot nord.
Her har De mulighet for å slappe av, være aktiv i naturen og holde ferie i fredelige og naturskjønne omgivelser, tett ved fjord, fugleområder, herregårder, en borg og andre interessante, kulturelle severdigheter.

Severdigheter - Hostrup

Den gamle herregård Hostrup Hovedgård ligger rett ned mot Limfjorden, omgitt av marker og grønne områder.
Fra Lihme (4 km) kan De ta på Limfjords-seilas med veteranfergen Cathrine K. og nyte en deilig sommerdag på vannet med skjønn utsikt inn over land.
Hjerl Hede Frilandsmuseum ved Vinderup er et spennende og levende museum for hele familien. Se bl.a. hvordan dagliglivet på landet for 150 år siden blir levendegjort (13 km).
Spøttrup Borg i Spøttrup er Danmarks best bevarte middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan De se, hvordan mennesker har levet på den barske, flotte middelalderborgen gjennom tidene. Opplev også læge- og krydderurte- og rosenhagen (14 km). Det arrangeres desuten aktiviteter, musikk, utstillinger, teater og markedsdager her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif