Feriehus til utleie Vibæk Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Vibæk Strand ligger i Ebeltoft Vig på Djursland, bare et par km nord for Ebeltoft by.

Dansk sommer med kald iskrem - ferie i feriehus

Det rolige og naturskjønne ferieområdet ved Vibæk Strand byr på god badestrand, fredelig natur, innkjøpsmuligheter og kort avstand til Djurslands mange severdigheter. Den korte avstanden til den 700 år gamle kjøpstaden Ebeltoft gir Dem mange butikker og spisesteder å velge imellom og et utall av interessante severdigheter og aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Severdigheter - Vibæk Strand

Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft (2 km). Med de smale brosteinsbelagte gatene og skjeve husene får den Dem til å føle, at De blir satt tilbake til en annen tid. Her finnes det spennende forretninger, gode spisesteder og flere severdigheter.
På det gamle rådhuset er det i dag et spennende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan De oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, sånn som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten er 2.450 tons og seilarealet er på 1.881 m².
Den gamle idylliske landsbyen Elsegårde med egen liten sjø(gadekær) ligger 7 km fra Vibæk Strand. Fra Elsegårde Strand er det utsikt til øyen Hjelm.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif