Feriehus til utleie Begtrup Vig

Utvalg: 1-5 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Begtrup Vig ligger i det sydvestlige hjørne av Djursland, like ut mot Århus Bugt, og bare 17 km fra Ebeltoft.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Begtrup Vig ligger i rolige og naturskjønne omgivelser, helt ut mot det vakre Kattegat. I Begstrup Vig er det stort sett le for alle vindretninger, og viken er derfor en av Århusbuktens mest populære ankerplasser for lystseilere.
I Begtrup kan dere kjøpe dagligvarer. Det er ikke langt til den hyggelige, gamle byen Ebeltoft fra Begstrup Vig. Her kan dere oppleve flere spennende severdigheter og shoppe i koselige handlegater.

Severdigheter - Begtrup Vig

Se de gamle gravhauger i Mols Bjerge, som foruten vakker natur også er rik på fortidsminner.
Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft (17 km). Med sine trange brostensbelagte gater og skjeve hus får dere følelsen av, å være hensatt til en annen tid. Her finnes spennende forretninger, gode spisesteder og flere severdigheter.
På det gamle rådhuset er det i dag et spennende lokalhistorisk museum. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, etter hvor de naturlig hører hjemme. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m².
På Syddjursland finner dere flere interessante slott og herregårder. Kalø slotsruin fra 1313 er også et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig (ca. 20 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif