Feriehus til utleie Udbyhøj

Utvalg: 1-5 feriehus

Udbyhøj ligger i naturskjønne omgivelser ved Kattegat, og byen er delt av Randers Fjord.

Spill på stranden i feriehus på østkysten av Danmark

Udbyhøj er et hyggelig fiskerleie, som med landets minste bilferge forbinner Djursland med Nordjylland. Året rundt frakter den lille fergen både lokale og turister over Randers Fjord på få minutter. Udbyhøj har både en fiskerihavn nord for og en lystbåthavn syd for fjorden.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen, og det finnes i området gode aktivitetsmuligheter. Bl.a. er egnen og kysten ved Udbyhøj populære blandt lystfiskere.

Severdigheter - Udbyhøj

Ved Udbyhøj finnes det et historisk skanseanlegg fra Englandskrigen i begynnelsen på 1800-tallet. Anlegget er beliggende i et vakkert landskap og det er gratis adgang.
Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Udbyhøj, får De en masse å vite om livet i og rundt Randers Fjord - og deltar selv i aktivitetene.
Hamlets Grav ligger på veien mot Randers, ca. 20 km fra Udbyhøj.
Mot sydøst kan De oppleve Djurslands idylliske naturlandskap og se noen av de mange herregårder og slott.
Besøk f.eks. den vakre herregården Gl. Estrup, som er omgitt av vollgraver og en flott barokkhage. Herregården er åpen for besøkende og huser i dag Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, som illustrerer kontrasten mellom adel- og landsbyliv gjennom flere århundreder (23 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif