Feriehus til utleie Egsmark Strand

Utvalg: 5-20 feriehus

Egsmark Strand er et rolig og hyggelig ferieområde i Ebeltoft Vig på Djursland.

Spill på stranden i feriehus på østkysten av Danmark

Sommerhusområdet Egsmark Strand ligger høyt i fredelige og naturskjønne omgivelser, bare 4 km fra Ebeltoft. I Egsmark er det mulig å kjøpe dagligvarer. Området byr bl.a. på en deilig, barnevennlig sandstrand i Ebeltoft Vig samt det fredede naturlandskapet Mols Bjerge. Det er kort avstand til den 700 år gamle byen Ebeltoft med gode muligheter for shopping og et stort og variert og interessante tilbud til aktiviteter, severdigheter og arrangementer.

Severdigheter - Egsmark Strand

Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft. Med sine trange, brostensbelagte gater og skjeve hus får dere følelsen av, å være hensatt til en annen tid. Her finnes koselige forretninger, gode spisesteder og flere severdigheter.
På det gamle rådhuset er det i dag et spennende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan dere oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, etter hvor de naturlig å høre hjemme. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m².
Området omkring Egsmark er rikt på slott og herregårder. Bl.a. ligger Møllerup Gods og Kalø Slot like i nærheten.
Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og er også verd et besøk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif