Feriehus til utleie Skæring

Utvalg: 1-5 feriehus

Skæring ligger ut mot Kalø Vig og Kattegat, få km nord for Jyllands 'hovedstad' Århus.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Det rolige og hyggelige sommerhusområdet ved Skæring Strand i Århus Bugt ligger ca. 12 km nord for Århus sentrum og har utsikt til Mols og naturområdet Mols Bjerge. Skæring har en god, liten strand, her er bl.a. gode forhold for surfere og lystfiskere. Like nord for Skæring kan dere oppleve det maritime miljøet i den idylliske Kaløvig Bådehavn.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Skæring, og i Århus finner dere gode shoppingmuligheter, et utall av spisesteder, samt en masse aktiviteter og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Skæring

Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aarhus Kunstmuseum Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, hyggelige gågater, den livlige atmosfæren rundt kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (12 km).
Kalø slotsruin fra 1313 er et populært utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige- og spennende historier (20 km).
Moesgård Museum på herregården Moesgård rommer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk til omgitt av en vakker skog, som strekker seg helt ned til Århus Bugt (22 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif