Feriehus til utleie Elsegårde Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Elsegårde Strand er et rolig og hyggelig ferieområde ved Kattegat, utenfor øya Hjelm.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Den gamle, idylliske landsbyen Elsegårde har eget gadekjær og ligger 7 km sørøst for Ebeltoft. Sommerhusområdet, Elsegårde Strand, ligger ved den deilige Kattegatstrand, utenfor for Elsegårde, og er omgitt av flott natur.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Elsegårde, som dessuten byr på en stor lekeplass, en minigolfbane samt utleining av sykler og båter. Når du holder ferie i Elsegårde kan du spille minigolf, seile, sykle, ride, bade, fiske fra kysten, spille golf, nyde det hyggelige havnemiljø i Øer eller ta på utflukt til Ebeltoft, en av Danmarks eldste og vakreste byer, eller til noen av Djurslands mange spennene attraksjoner.

Severdigheter - Elsegårde Strand

Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft med de snevre, sjarmerende brostensgater og de klassiske, skeve husene. Her finnes dessuten et hyggeligt havnemiljø, mange spennende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere severdigheter (7 km).
På Glasmuseet i Ebeltoft kan du oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere.
Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten er 2.450 tonn og seilarealet er på 1.881 m².
I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Opplev det fantastiske skue ut over savannene med de mange forskjellige dyr (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif