Feriehus til utleie Lystrup

Utvalg: 1-5 feriehus

Det fredelige ferieområdet Lystrup ligger ved Hevring Bugt på Norddjursland, få km fra Randers Fjord.

Spill på stranden i feriehus på østkysten av Danmark

Sommerhusene ved Lystrup ligger i et rolig strøk, nær vakker, barnevennlig strand og skjønne naturområder. Lystrup er et ideelt feriested for dere som gjerne vil slappe av eller dyrke aktiviteter i naturen. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i nærheten. Herfra er det ikke langt til Randers og Djurslands butikker, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner.

Severdigheter - Lystrup

Få km øst for Lystrup kan dere oppleve stendyssene ved Tustrup. På et fredet areal er det rekonstruert en jettestue, et kulthus samt flere dyssekamre.
Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Lystrup, får dere informasjon om livet i og omkring Randers Fjord - og kan selv delta i aktivitetene.
Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, og ligger ved Auning midt på Djursland. (12 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif