Feriehus til utleie Dråby

Utvalg: 5-20 feriehus

Dråby Strand ligger naturskjønt ut mot Kattegat, bare få km fra den gamle byen Ebeltoft.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Det rolige og hyggelige ferieområdet ved Dråby Strand ligger i le av bakkene bak Ebeltoft. Stedet innbyr til herlig avkobling og skjønne naturopplevelser. For dere som vil ha ferie med aktiviteter er beliggenheten ideell. Her finnes et utall av severdigheter og spennende utfluktsmål for hele familien. Dagligvarer kan også kjøpes i området.

Severdigheter - Dråby

Opplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle byen Ebeltoft med sine gamle, skjeve bindingsverkshus og brostensbelagte gater. Her er alt fra spennende severdigheter, gode shoppingmuligheter til gode spisesteder (5 km).
Glassmuseet i Ebeltoft rommer en anerkjent samling av moderne internasjonal glasskunst. Dere kan også kjøpe kunst her og se glassblåsere i arbeid.
Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m².
I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, som de egentlig naturlig hører hjemme i. Opplev den fantastiske vyen over savannene med mange forskjellige dyr.
Den gamle idylliske landsbyen Elsegårde (med eget gadekjær) ligger 6 km fra Dråby.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif