Feriehus til utleie Skovgårde

Utvalg: 1-5 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Skovgårde ligger ved Norddjursland kyst ved Hevring Bugt, her er alt som dere har bruk for i ferien.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Skovgårde ligger et par km inne i landet, men nær flere historiske minnesmerker, spennende severdigheter, gode, barnevennlige strender og vakre naturområder.
Det gamle fiskeleie Fjellerup Strand, et par km mot nordøst, er også et besøk verd. Her er butikker og flere spisesteder.
Beliggenheten ved de barnevennlige strendene, naturen samt alle aktiviteter og severdigheter gjør Skovgårde og Norddjursland til et populært feriested for hele familien.

Severdigheter - Skovgårde

Tett ved Skovgårde kan dere oppleve stendyssene ved Tustrup. På et fredet areal er det rekonstruert en jettestue, et kulthus, samt flere dyssekamre.
Djurs Sommerland i Nimtofte er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (13 km).
Ved Mejlgård Slot, litt vest for Glesborg, ligger den 6000 år gammel kjøkkenmødding, som både er av arkeologisk og historisk interesse. Fra slottet er det 3 km til fots gjennom Mejlgårdskoven. Nord for Glesborg ligger Karlby Klint og Fornæs Fyr. (14 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif