Feriehus til utleie Thorsager

Utvalg: 1-5 feriehus

Thorsager ligger på Djursland, ca. 7 km nord for Kalø Vig.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Den lille byen Thorsager er kjent for kirken sin, som er Jyllands eneste rundkirke.
Det fredelige feriehusområde ligger ca. 2 km nord for Thorsager by, i et naturskjønt område med skog, sjøer og bekker. Et ideelt ferieområde for de, som elsker natur og dyreliv. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen. Thorsagers sentrale beliggenhet betyr, at De befinner Dem i kort avstand av deilig badestrand, flotte naturområder, større byer og Djurslands mange severdigheter.

Severdigheter - Thorsager

Jyllands eneste rundkirke, Thorsager Kirke, er et historiske byggningsverk fra omkring år 1200.
I Ryomgård finner De Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største utstilling om jernbanen. De kan oppleve mere enn 2000 effekter på museet (6 km).
Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løpende viser flotte utstillinger med malerier, kunstplakater, litografier eller skulpturer.
Kalø slottsruin fra 1313 er et yndet turmål. Ruinen er flott beliggende helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige og spennende historier (7 km).
I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får De ekte naturopplevelser. F.eks. kan De fra den 250 m lange gangbroen observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (9 km).
Djurs Sommerland i Nimtofte er en gøyal og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter benyttes fritt (12 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif