Feriehus til utleie Havndal

Utvalg: 1-5 feriehus

Havndal ligger ved sydkysten av Mariager Fjord, ca. 10 km fra Kattegat.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Den gamle stasjonsbyen Havndal ligger i et rolig og utrolig naturskjønt område. Det idylliske landskapet ved fjorden innbyr til avkobling samt vandre- eller sykkelturer.
Havndal ligger sentralt til og det er kort avstand til barnevennlige sandstrender, vakre naturområder, mange aktivitetsmuligheter og utfluktsmål for hele familien. Det er butikker og spisesteder i Havndal. De større byer som ligger nærmest er Hadsund (10 km) og Mariager (17km).

Severdigheter - Havndal

Den gamle Lyshøj Mølle fra 1894 er et av Havndals klenodier. Møllen er stadig i bruk og den 4-etasje høye bygning er åpen for besøkende.
Det vakre og velholdte Overgaard Gods i Havndal er bygd i ca. 1545 og de flotte bygningene kan sees utenfra.
Sødringholm Gods fra 1240 ligger like ved siden av Sødring Kirke fra 1250, har mange flotte kalkmalerier (10 km).
Hadsund Egns Museum ligger i vakre omgivelser og rommer utstillinger, som forteller om omegnens historie (10 km).
På nordsiden av Mariager Fjord ligger Havnø Mølle, som er Nordjyllands eldste bevarte vindmølle. Fra den stråtekte møllen har dere en praktfull utsikt over fjorden (13 km).
Opplev den idylliske gamle byen Mariager. Byen er kjent for fjorden, sine roser, vakre hager, gamle skjeve bindingsverkshus og brostensbelagte gater. Her finner dere også Danmarks Saltcenter, som er Skandinavens eneste turistattraksjon med råstoffet salt som tema (17 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif