Feriehus til utleie Boeslum Strand

Utvalg: 5-20 feriehus

Boeslum ligger helt ut mot Kattegat og er omgitt av enestående natur og Djurslands beste badestrand.

Spill på stranden i feriehus på østkysten av Danmark

I le bak de høye bakker ved Ebeltoft, ligger den hyggelige landsbyen Boeslum med sine firelengede, stråtekte gårder. Dere har utsikt til øya Hjelm i Kattegat fra den vakre stranden. Flere av sommerhusene i området ligger høyt og har utsikt over havet og det vakre landskapet. Det er butikker i området.

Severdigheter - Boeslum Strand

Den gamle, idylliske landsbyen Elsegårde (med eget gadekær) ligger 5 km fra Boeslum.
Med sine gamle, skjeve bindingsverkshus og brostensbelagte gater er aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle byen Ebeltoft noe som må oppleves. Her finner dere bl.a. flere severdigheter, spennende butikker og gode spisesteder.
Glassmuseet i Ebeltoft rommer en anerkjent samling av moderne internasjonal glasskunst. Her kan dere kjøpe kunst eller se glassblåsere i arbeid.
Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m².
I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på de fire kontinenter, som de egentlig naturlig hører hjemme i. Opplev det fantastiske skue ut over savannene med mange forskjellige dyr.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif