Feriehus til utleie Fuglsø

Utvalg: 1-5 feriehus

Fuglsø ligger naturskjønt ut til Ebeltoft Vig og med det fredede og spektakulære landskap Mols Bjerge som bakgrunn.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Det hyggelige sommerhusområdet ligger opp til fredede arealer og tett ved tangen Draget, som forbinder Helgenæs med Mols og Djursland. Fuglsø er en deilig feriedestinasjon hvis du ønsker å bade, fiske, nyte naturen eller bare slappe av i fredelige og rolige omgivelser. Det er kort avstand til Djurslands større byer og interessante attraksjoner for hele familien.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Den nærmeste større by er Ebeltoft, som ligger 13 km fra Fuglsø. Her finnes gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

Severdigheter - Fuglsø

Gravhøyder, skanser og andre fortidsminner finnes i stort antall i naturen omkring Fuglsø og Mols Bjerge. På halvøya Helgenæs kan du oppleve fortidsminner samt gamle landsbymiljøer med smale gater og velbevarte, små hus.
Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner av historiske severdigheter. Gå evt. en tur i den eldste del av byen på de gamle brostensbelakte gater mellom skjeve hus og hyggelige små forretninger (13 km).
I Ebeltoft Zoo & Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen.
Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vegten er 2.450 ton og seilarealet er på 1.881 m².
Kalø Slottsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert helt ut til Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige- og spennende historier (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif