Feriehus til utleie Grenå Strand

Utvalg: 10-40 feriehus

Ved sommerhusområdet Grenå Strand er det en god strand, vakker natur, rolige omgivelser, samt kort avstand til den hyggelige byen Grenå.

Fluefisker i dansk feriehus til leje

Grenå Strand ligger helt ut mot den vakre, barnevennlige Kattegatstrand, 4 km fra Grenå. Den byr på mange severdigheter og aktivitetstilbud. I den gamle byen, som er mer enn 500 år gammel, er det rike muligheter for sightseeing og shopping. Byens moderne lystbåthavn, er et fargerikt samlingspunkt som syder av liv. I denne sjarmerende atmosfæren kan dere betrakte mennesker og livet på havnen, mens dere nyter et godt måltid på en av havnens spisesteder.

Severdigheter - Grenå Strand

Opplev de vakre bevarte bindingsverkshus i den gamle byen Grenå. Husene kan ses mange steder i byen, men især i Nederstræde kan dere oppleve et idyllisk bymiljø.
Utover bymiljøet kan Grenå bl.a. tilby disse severdigheter:
Djursland Museum ligger i en tidligere kjøpmannsgård og her kan dere bl.a. se en utstilling med funn fra oldtiden i området.
I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold.
På Dansk Fiskerimuseum kan dere bl.a. lære om forskjellige fangstmetoder, fiskeriets historie, samt båtmodeller- og motorer.
Besøk også et av områdets beste utsiktspunkter Baunhøj Mølle. Den ca. 150 år gamle mølle holder skiftende kunstutstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif