Feriehus til utleie Selkær

Utvalg: 5-20 feriehus

Selkær er et rolig natur-/skogområde ved Glesborg, på den nordligste delen av Djursland, ca. 8 km fra kysten og ca. 12 km fra Grenå.

Dansk sommer med kald iskrem - ferie i feriehus

Sommerhusområdet ved Selkær ligger sentralt i grønne omgivelser. Herfra er det korte avstander til innkjøp, hyggelige gårdbutikker, spennende severdigheter, aktivitetsmuligheter, vakre naturlandskaper og gode, barnevennlige badestrender. Selkær er et ideelt område for dere, som ønsker å holde ferie i fredelige og rolige naturomgivelser, men i kort avstand til byer, attraksjoner og aktivitetstilbud.

Severdigheter - Selkær

Den vakre Rimsø Præstegård ligger 4 km fra Selkær. Den stråtekte bindingsverksgård er Danmarks eldste prestegård, bygd i 1593 og bestemt verd et besøk.
I Stenvad, 8 km mot vest, ligger Stenvad Mosebrugscenter; en smalsporet jernbane med tilhørende museum. Dere kan bl.a. ta en tur med gamle tog.
I Bønnerup hersker en trivelig atmosfære blant gamle fiskerhus, og i byens aktive fiskeri- og lystbåthavn, som ligger vakkert til. Her finnes også bord, benker og grillplasser. Hver dag kan dere kjøpe fersk fisk (8 km). Som resten av Djursland, byr området omkring Selkær også på flere vakre slott og herregårder. Besøk bl.a. Mejlgaard eller Sostrup Slot og opplev den eventyrlige atmosfæren som er omkring de vakre bygningene.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif