Feriehus til utleie Melholt

Utvalg: 1-5 feriehus

Melholt ligger ved Kattegat på østkysten av Nordjylland, 13 km nord for Limfjorden.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Melholt er omkranset av kysten, enger, marker og plantasjer. I nærheten av Melholt finner du mange av østkystens deilige, barnevennlige badestrender. Det rolige og uforstyrrede område er også attraktivt for fugleinteresserte og lystfiskere.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Gode innkjøpsmuligheter og spisesteder finder du/dere i de nærliggende byer, som f.eks. Dronninglund (12 km), Sæby (30 km), Hals (13 km) og Aalborg (40 km).

Severdigheter - Melholt

Se det vakre og velholdte Dronninglund Slot, som ble bygget på 1100-tallet, og gå evt. en tur i den deilige slotsparken (12 km).
I Dronninglund Kunstcenter kan du/dere oppleve både national og international kunst.
I feriebyen Hals kan du/dere nyte den hyggelige atmosfæren ved byens lystbåthavn. Her finder du/dere også festningen Hals Skanse. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk utstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen (13 km).
Besøk den fredelige og idylliske byen Voerså. Ved den gamle kro kan du/dere leie robåter og vannsykler og seile oppover elven og oppleve ekte danske natur (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif