Feriehus til utleie Mou

Utvalg: 5-20 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Mou ligger ved Limfjorden, kun få km fra den milde Kattegattkysten.

Jakt etter krabber på den danske kysten - feriehus i Danmark.

Området omkring Mou er preget av et usedvanlig naturlandskap, og beliggenheten ved fjorden og havet betyr gode muligheter for mange vannaktiviteter. Den lille landsbyen har dessuten sin egen havn. Det finnes en dagligvarebutik i byen.
Fra den lille fiskerbyen Egense, 3 km fra Mou, kan du/dere ta med fergen til Hals hvert tiende minutt, hvor du/dere finner butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien.
Mou er et deiligt feriested for de som ønsker å slappe av og nyte naturen.

Severdigheter - Mou

Fra Egense kan du/dere ta den 5 min. lange turen med fergen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livlig og godt havnemiljø. På torvet i Hals er det opstilt hvaltenner/barder og rygghvirvler fra en Blåhval.
Festningen Hals Skanse ligger ved utgangen av Limfjorden. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif