Feriehus til utleie Læsø, Vesterø

Utvalg: 30-70 feriehus

Vesterø byr på et sjarmerende by- og havnemiljø, en nydelig, barnevennlig badestrand og mange deilige feriehus.

Jakt etter krabber på den danske kysten - feriehus i Danmark.

Havnebyen Vesterø er byen, hvor Læsøfergen ligger til. Her kan dere nyte stemningen på havnen, som både fungerer som marina og fiskerihavn. Byens aktiviteter er mest sentrert om havnen, dere dere finner spisesteder, butikker, ishus og en lekeplass. Og ved solnedgangstid er Havnebakken ved lystbåthavnen det naturlige samlingspunktet. Vesterø inneholder mange feriehus, som ligger i byen eller langs kysten på begge sider av havnen. Alle ligger i gåavstand fra byen, havnen og stranden. Vesterø er også kjent for sitt moderne kurbad Læsø Kur, som ligger i en tidligere kirke. Og ikke minst er Vesterø populær på grunn av sin deilige, barnevennlige badestrand, som starter rett ved havnen.

Severdigheter - Læsø, Vesterø

Vesterø Søndre Kirke stammer fra middelalderen og er smykket med vakre, sengotiske kalkmalerier fra begynnelsen på 1500-tallet.
Unn dere et besøk i Vesterøs største severdighet - det moderne kursenter Læsø Kur. Her kan dere nyte forskjellige saltbad som er basert på øyas eget salt, og slappe av i saunaen, dampbadet eller spabadet utenfor. Dere kan også prøve en behandling med tang, salt eller leire og prøve å inhalere salt. Her er forkjælelse og velvære i høysetet.
I utkanten av Vesterø kan dere besøke Lynggård Keramik. Se keramikeren jobbe på i verkstedet, som er innrettet på et husmannsbruk med bindingsverk fra 1828.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif