Feriehus til utleie Læsø, Østerby

Utvalg: 30-70 feriehus

Østerby er en sjarmerende og aktiv havneby med butikker, restauranter, skjønne feriehus og en deilig badestrand.

Tid for å spille i feriehus for utleie.

Den hyggelige Østerby ligger på Læsøs nordøstkyst. Her kan dere oppleve en sjarmerende atmosfære rundt byens havn, hvor både lystbåter og fiskeskøyter holder til. Byens butikker og spisesteder er også sentrert rundt havnen og rett vest for havnen ligger byens badestrand. På havnen finner dere også en veldig stor lekeplass. Dere kan også benytte et nytt område med terrasser og en stor petanquebane ved havnen.
Hos den lokale fiskehandleren kan dere hver dag kjøpe dagens fangst fra de lokale fiskeskøytene.
Feriehusene i Østerby ligger tett på kysten eller litt inne bak, godt gjemt i grønne omgivelser.

Severdigheter - Læsø, Østerby

I Østerbys havn kan dere se snurrevodskutteren FN 162 Ellen, som er en del av Læsø Museum. Kutteren ble bygget på Læsø i 1906 og seiler stadig med jevne mellomrom.
Den 7.000 m2 store Læsø Rhododendronpark i utkanten av Østerby er en nydelig og velpleid hage med ikke mindre end 2.000 rhododendronplanter samt en masse spennende og sjeldne trær. Opplev haven i forsommeren, hvor den blomstrer i alle regnbuens farger.
Rundt 1 km bak byen ligger tanghuset Hedvigs Hus, som er et helt alminnelig Læsøhjem fra omkring 1850. Tanghuset er nensomt restaurert av Læsø Museum og fremstår i dag med intakt tangtak og bindingsverk av drivtømmer. Huset kan dere besøke til hver en tid, og i sommerperioden kan dere også komme inn i det et par ganger i uken til et åpent-hus arrangement.
Litt uten for Østerby ligger Læsø Uldstue i en flott, gammel tanggård. Gården er verdt et besøg i seg selv, men produktene er også interessante, da de er laget med ull fra egne sauer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif