Feriehus til utleie Læsø, Vesterø Syd

Utvalg: 10-40 feriehus

Feriehusområdet Vesterø Syd ligger i skjønne skogomgivelser, tett på den barnevennlige sandstranden Kongestranden og tett på Vesterø.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

I Vesterø Syd bor dere i idylliske naturomgivelser, like ved den populære Kongestrand, og stadig tett på Vesterøs aktiviteter, butikker og spisesteder.
Feriehusene i Vesterø Syd ligger mellom trærne langs med Strandvejen, som begynner i Vesterø og slutter ved øya Stokken. Mellom Strandvejen og havet ligger det et flatt og fredet hedelandskap, som gjør det mulig å se ut over havet fra mange av feriehusene.

Severdigheter - Læsø, Vesterø Syd

Områdets største attraksjon er den deilige stranden og den fredelige naturen i Vesterø Syd.
Middelalderkirken Vesterø Søndre Kirke ligger i Vesterø Syd, og her kan dere se noen nydelige, sengotiske kalkmalerier fra begynnelsen av 1500-tallet.
Besøk det moderne, nordiske kurbad Læsø Kur i Vesterø. Her kan dere prøve forskjellige saltholdige bad eller en avslappende behandling med leire, salt og alger. Trenger dere til å bli skjemt bort og slappe av, er dette rette sted.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif