Feriehus til utleie Mariager

Utvalg: 1-5 feriehus

Den idylliske lille handelsbyen Mariager er kjent som 'Rosernes By' og er en av Danmarks best bevarte byer.

Tid for å spille i feriehus for utleie.

Mariager ligger ut til Mariager Fjord, nord for Randers. Den hyggelige byen er kjent for fjorden, sine roser, gamle skrå bindingsværkshus og brostensbelakte gater. Her oser av romantikk og idyll. I byens lystbåthavn er det en hyggelig atmosfære. Det er spennende museer, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Mariager, som er omgitt av deilige naturområder, fortidsminner og seværdigheter for hele familien.

Severdigheter - Mariager

Den mere end 600 år gamle byen er kjendt for sine vakre roser, og disse kan oppleves ved en gåtur rundt i Mariager.
Bymuseet, Mariager Museum, er innrettet i en gammel vakker kjøpmannsgård fra 1700-tallet. Her kan du/dere oppleve bl.a. kjøbmannsbutikk, barberstue, rokokostuer, kjøkken, smie, værksteder samt utstillinger med effekter fra forskjellige tidsaldre. Galleri Vognporten, som er en del av Mariager Museum, viser skiftende kunstutstillinger. I Klosterhaven på baksiden av museet vokser urter og planter som i fortiden.
Opplev saltets magi på Danmarks Saltcenter, som er Skandinavias eneste turistattraksjon med råstoffet salt som tema. I 'Sydehytten' får du/dere innblikk i framgangsmåten for saltutvikling.
Mariager har en stor, vakker og hvitkalket klosterkirke i 2 etasjer.
Det kuperte terreng omkring Hohøj og i det nærliggende Alstrup rummer en rekke enestående og varierte kulturminner fra både oldtiden, middelalderen og historisk tid.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif