Feriehus til utleie Gerå

Utvalg: 1-5 feriehus

Gerå ligger i hyggelige og rolige omgivelser ved kysten av Kattegat mellom Hals og Frederikshavn.

Tid for å spille i feriehus for utleie.

Det lille ferieområdet Gerå ved Kattegat i Nordøstjylland er omgitt av enger, marker og plantasjer. Gerå er et ideelt sted for fugleinteresserte, lystfiskere og alle, som ønsker å holde en avslappende ferie i stille og uforstyrrede omgivelser.
Der er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Gode innkjøpsmuligheter og spisesteder finder du/dere i de nærliggende byer, som f.eks. Dronninglund (10 km), Sæby (27 km), Hals (15 km) og Aalborg (39 km).

Severdigheter - Gerå

Batteriet ved Hou's sydlige strand er en velbevart festning fra Englandskrigen i 1807-14 (8 km).
Se det vakre og velholte Dronninglund Slott, som ble bygget i 1100-tallet, og gå evt. en tur i den deilige slotsparken (10 km).
I Dronninglund Kunstsenter kan du/dere oppleve både national og international kunst.
Besøk den fredelige og idylliske byen Voerså. Ved den gamle kroen kan du/dere leie robåter og vannsykler og seile oppover elven og oppleve ekte danske natur (12 km).
Festningen Hals Skanse ligger ved utgangen av Limfjorden. Kruttårnet og tøyhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besettelse (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif