Feriehus til utleie Ajstrup, Hadsund

Utvalg: 1-5 feriehus

I Ajstrup finner dere fred, ro, deilig natur samt et rikt dyre- og fugleliv.

Tid for å spille i feriehus for utleie.

Den hyggelige lille landsbyen Ajstrup ligger 5 km syd for Hadsund, ut til Ajstrup Bugt i Mariager Fjord. Kysten ut for Ajstrup er fredet og her er det mange fugler som holder til. Den hyggelige lille landsbyen Ajstrup ligger 5 km syd for Hadsund, ut til Ajstrup Bugt i Mariager Fjord. Kysten ut for Ajstrup er fredet og her er det mange fugler som holder til. Den lille byen er omgitt av skog og marker. Det rolige og veldig naturskjønne området er et ideelt feriemål for naturelskere og fugleentusiaster. Bare 6 km fra Ajstrup byr Hadsund på havn, marina, museer, byliv, torgedager, gågate, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Ajstrup, Hadsund

Det hyggelige Galleri Hanehøj i Ajstrup utstiller malerier og smykker som er laget av de to eierne selv.
Hadsund Egns Museum Rosendal ligger i flotte naturomgivelser og rommer utstillinger som forteller egnens historie - fra Renessansen til det industrielle gjennombruddet (6 km).
Ved Visborggård Slot kan dere besøke den nydelige renessansehagen som er åpen for offentligheten (9 km).
Hos Mariager Saltcenter kan dere oppleve saltets magi. Saltsenteret er Skandinavias eneste turistattraksjon med råstoffet salt som tema (14 km).
Ved Mariager Fjord ligger Havnø Mølle som er Nordjyllands eldste bevarte vindmølle. Fra den stråtekte møllen er det en usedvanlig flott utsikt over fjorden (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif