Feriehus til utleie Frederikshavn

Utvalg: 5-20 feriehus

Den aktive handelsbyen med ferge- og lystbåthavn er omkranset av flott natur og deilige strender.

Spændende attraktioner på ferien i feriehus.

Tordenskiolds by Frederikshavn ligger helt ut til Kattegatt og innenfor byen er naturen preget av vakre, kuperte skogsområder. En kjøretur på toppen av bakkene fra Frederikshavn til Sæby (via Understed - Bangsbo) gir en deilig utsikt over vannet, havnen, byen og landskapet.
Besøk den hyggelige, gamle bydel, Fiskerklyngen, med de brostensbelakte gater og de gule hus med røde tak og stokkroser foran. Det er gode innkjøpsmuligheter og mange, gode spisesteder i byen. Prøv evt. en 'Frederikshavner' - en stor, stekt rødspette.

Severdigheter - Frederikshavn

Fra det 60 m høye utsiktstårn Cloostårnet kan dere nyde utsikten over nesten hele Vendsyssel.
Bangsbo Hovedgård fra 1364 byr på kulturelle og historiske opplevelser. Bygningene rummer et museum og et lokalhistorisk arkiv, og de er omkranset av en stenhage og middelalderlige vollgraver. Bangsbo museum & arkiv er en lille, sjarmerende herregård, som omfatter to af Vendsyssels eldste daterte bindingsværksbygninger. I forbindelse med besøk av Bangsbo Herregård er det også mulig å oppleve Bangsbo Fort Bunkermuseum og å få frisk luft og gode opplevelser i Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt i Leke- og Krydderurtehagen.
Opplev den sjarmerende handelsbyen Sæby, 14 km mot sør, med gamle, velholte hus, gågater, brostensbelakte gater, vannmøllen ved Sæby Å, et hyggelig havnemiljø med lystbåthavn, deilig, barnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif