Feriehus til utleie Napstjært

Utvalg: 1-5 feriehus

Napstjært ligger ved Kattegatt i Ålbæk Bugt, mellom Skagen og Frederikshavn.

Sau på vidden - ferie i feriehus.

Det rolige og hyggelige området ved Napstjært og Ålbæk er kjent for sine deilige, hvite og meget barnevennlige sandstrender. Napstjært ligger meget godt i forhold til større byer, deilige naturområder, aktivitetsmuligheter og seværdigheter for hele familien. Det er mulighet for innkjøb av dagligvarer i nærheten, men spennende spesialforretninger og spisesteder finder du i Frederikshavn (18 km) og Skagen (23 km).

Severdigheter - Napstjært

Den hyggelige fiskerbyen Ålbæk, 3 km nord for Napstjært, har et sjarmerende og hyggelig havnemiljø, som hvert år tiltrekker mange lystseilere.
Dyreparken Farm Fun ligger kun få km nord for Napstjært. Her finner du/dere mere enn 20 forskjellige klappe- og kjæledyr samt en stor lekeplass til barna.
Ørnereservatet i Tuen ved Tversted ligger i naturskjønne omgivelser, ca. 11 km vest for Napstjært. Kom helt tett på nogen av verdens største ørnearter og se dem bli få mat i luften.
I de lokale gallerier og kjeramiske værksteder, kan du/dere se utstillinger av f.eks. keramikk, glass, malerier og grafikk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif