Feriehus til utleie Dokkedal

Utvalg: 1-5 feriehus

Den hyggelige byen Dokkedal ligger ved Jyllands milde østkyst, ca. 10 km sør for Limfjorden.

Spændende attraktioner på ferien i feriehus.

Sommerhusene omkring Dokkedal ligger i et vakkert naturlandskap, som ånder fred og ro, helt ut til Kattegat. Det finnes flere gode strender i nærheten av området. Dessuten har byen en kro.
Fra den lille fiskerbyen Egense, 9 km fra Dokkedal, kan du/dere seile med fergen til Hals hvert tiende minutt, hvor du/dere finner butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien.
Dokkedal ligger ca. 11 km nord for den populære ferie- og badebyen Øster Hurup med deilige strender, diverse aktivitets- og innkjøpsmuligteder samt mange spisesteder.
Med bare ca. 30 km til Aalborg, er det også gode muligheter for innkjøp, sightseeing og underholdning.

Severdigheter - Dokkedal

Langs østkysten finner du/dere mange gallerier og værksteder, som fremstiller forskjellige former for kunst. Mange steder kan du/dere også få lov til å følge med i arbeidet.
Fra Egense kan du/dere ta den 5 min. lange turen med fergen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livlig og hyggelig havnemiljø. På torvet i Hals er det oppstilt hvaltenner og ryghvirvler fra en Blåhval.
Festningen Hals Skanse ligger ved utgangen av Limfjorden. Kruttårnet og Tøjhuset er bevart og sistnevnte er innrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk utstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besettelsen.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif