Feriehus til utleie Læsø, Byrum

Utvalg: 5-20 feriehus

Byrum ligger midt på Læsø og byr på feriehus i rolige og grønne omgivelser. Her er dere tett på alt.

Jakt etter krabber på den danske kysten - feriehus i Danmark.

Byrum er Læsøs sentrum og her er det fine handlemuligheter og mange spisesteder. Her finner dere dessuten Læsø Tårnet, et 17 meter høyt utsiktstårn, dere dere kan nyte utsikten ut over hele byen, øya og havet. Feriehusene ligger rett uten for byen i grønne skogområder, og når dere velger å bo her, er dere tett på alle Læsøs severdigheter og badestrender. Rundt byen ligger naturområdene Læsø Plantage, Kærene og Rønnerne. Og på en ganske kort sykkeltur kan dere besøke mange kunsthåndverkere og attraksjoner som Lynghaven og Saltsyderiet.

Severdigheter - Læsø, Byrum

I og rundt Byrum kan dere besøke adskillige kunsthåndverkere. På Læsø Glaspusteri, som ligger i en tidligere skole litt uten for Byrum, kan dere se, når flytende glass blir bearbeidet og laget om til nydelig kunsthåndverk. Keramikeren Anine Meilby omdanner leire til imponerende dyr og fugler, og hos Lynggård Keramik nær Kærene kan dere se, når keramikeren lager husflidsting i keramikk.
I Byrum finner dere også Luddes Hus, som er et lite museum med skiftende utstillinger av malerier, skulpturer og kunsthåndverk.
Rett uten for Byrum kan dere besøke den barnevennlige attraksjonen Storhaven, en stor gård med masse barneaktiviteter og produksjon av is, mel og kremer. Her kan barna møte de tamme dyrene på gården, ride på islandshest og skyte med pil og bue. Her kan dere dessuten prøve å støpe stearinlys og male mel på stubbmøllen på gården.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif