Feriehus til utleie Læsø, Nordmarken

Utvalg: 10-40 feriehus

Nordmarken ligger på Læsøs nordkyst, omgitt av uspolert natur, nydelige badestrender, kulturhistorie, en flott golfbane og gode fiskemuligheter.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Feriehusområdet Nordmarken ligger tett på Østerby på Læsøs nordkyst. Området er rolig, hyggelig og meget naturskjønt med innlandsklitter, skog, hede og deilige badestrender. Like ved Nordmarken ligger Læsø Seaside Golfklub og bak golfbanen ligger Østerby, der dere kan handle, spise og nyte stemningen på lystbåthavnen. Nordmarken er et deilig ferieområde for den aktive familien som gjerne vil bade, sykle og nyte de fredelige omgivelsene, men området er også ideelt for lystfiskere og ikke minst golfspillere. Her bor dere midt i naturen, men allikevel nær butikker, restauranter og alle Læsøs severdigheter.

Severdigheter - Læsø, Nordmarken

Et par kilometer mot vest, tett på Hornekssjøen, finner dere to gamle hummerhytter. Hyttene ble brukt av Læsøs fiskere i starten av 1900-tallet, og de holdt til her i hele fiskesesongen. I den ene av hyttene har Læsø Museum innrettet en liten utstilling om hyttenes tidligere funksjon.
I Østerby, et par kilometer mot øst, kan dere besøke den vakre rododendronhagen med et vell med blomster og sjeldne trær. Dere kan se et vell av fargestrålende blomster i mai og juni, men hagen er flott på alle årstider.
Like uten for Østerby kan dere også oppleve det restaurerte tanghuset Hedsvigs Hus. Huset fremstår i dag slik det så ut i 1850 med flott tangtak og bindingsverk av strandingstømmer. Hedvigs Hus er en del av Læsø Museum. I sommerperioden holder huslauget åpent hus et par ganger i uken.
Litt uten for Østerby kan dere besøke Læsø Uldstue, som er innrettet i en gammel tanggård. Her er de fleste produktene fremstilt av ull fra egne sauer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif