Feriehus til utleie Strandby

Utvalg: 1-5 feriehus

Et stille, naturskjønt og attraktivt feriemål for hele familien.

Tid for å spille i feriehus for utleie.

Strandby er en liten, koselig fiskerby ved Kattegat, 8 km nord for handelsbyen Frederikshavn. Byen inneholder en aktiv og sjarmerende fiskerihavn, en liten marina, en deilig badestrand, mange butikker og en utradisjonell, oval kirke med sadelformet tak. På avstand minner kirken om en fiskeskøyte med seil.
Fra både by og strand er det utsikt til øygruppen Hirsholmene som ligger noen få km ut for området.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Strandby, og 8 km herfra byr Frederikshavn på gode shoppemuligheter, spisesteder samt severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Strandby

Besøk byen til Tordenskjold, Frederikshavn med utsiktstårnet Cloostårnet, den hyggelige, gamle bydelen Fiskerklyngen, den store trafikkhavnen, Herregården Bangsbo, Bangsbo Museum, Bangsbo Botaniske Have og Bangsbo Dyrehave (8 km).
I dyreparken Farm Fun i Ålbæk kan dere komme tett på dyr som gris, kyr, sau, kenguruer, emuer, ponnier, påfugler, lamaer osv. samt more dere i lekelandet med hoppeputer, målebiler o.lign. (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif