Feriehus til utleie Hegedal, Hobro

Utvalg: 1-5 feriehus

Uforstyrret feriehusområde - direkte til Mariager Fjord og bare 4 km fra Hobro.

Jakt etter krabber på den danske kysten - feriehus i Danmark.

Hvis dere har lyst på uforstyrret ferie i et skjønt naturområde ved Mariager Fjord, anbefaler vi Hegedal som ligger bare 4 km fra Hobro.
Her er dere tett på den nydelige fjordens innbydende vann, som blant annet oppfordrer til å svømme og ta på fisketur, og det er også lett tilgang til tallrike spennende attraksjoner, fornøyelsesparker, Zoologiske hager og museer i byer som Randers (32 km), Aalborg (54 km) og Århus (70 km).
Den nærmeste butikken er to km borte, og dere kan finne mange flere butikker i Hobro eller på den andre siden fjorden, i den 600 år gamle byen Mariager som er kjent for de nydelige rosene sine (19 km).

Severdigheter - Hegedal, Hobro

I Hobro kan dere gå på Gasmuseet, Museet for Danske Lystfartøjer, Hobro Museum og Vikingecenter Fyrkat.
Gasmuseet ligger i et nedlagt gassverk og har utstillinger om den rollen som gass har spilt siden 1853 og frem til nå. Her er det også mange ting som har vært brukt i husstanden med gass, så som gasskokere, ovner, komfyrer, varmtvannskokere og gasstellere.
Museet for Danske Lystfartøjer ligger i en gammel lagerbygning på Hobro Havn og forteller om den interessante utviklingen innen for lystfartøyer som fritidsbeskjeftigelse.
Hobro Museum er et kulturhistorisk lokalmuseum og ligger i det eldste huset til byen fra 1821.
På Vikingecenter Fyrkat ved Mariager Fjord er det aktiviteter og severdigheter, som tar dere tilbake i tiden og illustrerer livet på datidens største vikingborg.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif