Feriehus til utleie Rude Strand

Utvalg: 5-20 feriehus

Rude Strand er et deiig og rolig sommerhusområde med god strand, beliggende på den jyske østkysten, syd for Århus.

Givskud Zoo - opplevelser i feriehus

Sommerhusområdet Rude Strand er omgitt av variert natur og deilig badestrand. Området har en sentral beliggenhet i forhold til flere severdigheter, større byer, bl.a. Århus (28 km) og Horsens (35 km) og deilige skoger og naturområder. Det er kro og restaurant samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i området.

Severdigheter - Rude Strand

Ved Rude Strand finnes en langhøy med flere steinkister fra den tidlige steinalder. Egnen byr gjenerelt på mange historiske severdigheter, bl.a. kirker og ruiner fra kirker, monumenter, minnesten og ruiner fra vikingtiden.
Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hagen med temahager, dyr, korn og blomstermarker. (7 km)
Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor De bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (8 km)
Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgitt av deilig skog, som går helt ned til Århus Bugt. (13 km)
Området er i øvrigt rikt på diverse gallerier og kjeramiske verksteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif