Feriehus til utleie Sottrupskov

Utvalg: 1-5 feriehus

Sottrupskov ligger ved Als Sund, 11 km fra den hyggelige byen Sønderborg.

Givskud Zoo - opplevelser i feriehus

Her kan De tilbringe ferien Deres midt i deilig bøkeskog og fruktplantasjer, bare få meter fra Als Sund. Opplev Sønderjyllands kulturarv og nyt de mange minnesmerkene, gamle møller og slott og eldgamle gravkamre. Sottrupskov er en ideel feriedestinasjon for bl.a. lystfiskere, naturelskere, golfspillere og de, som er interessert i historie. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og Sønderborg på Als byr på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

Severdigheter - Sottrupskov

Ferieområdet er en kulturhistorisk og spennende egn. I juni 1864 var det krig mellom Danmark og Preussen her, som bl.a. de mange gravsteinene og minnesteinene minner om. Dybbøl Mølle fra 1744 lå før midt i et militærområde og er i dag innrettet med bilder og minner fra slagmarken (8 km).
Besøk Sønderborg med de hyggelige kaféene og restaurantene, de mange aktivitetsmulighetene og den vakre båthavnen (11 km). Det restaurerte Sønderborg Slot råder bl.a. over et museum, som forteller om Sønderjyllands historie.
Gråsten Slot er omgitt av en deilig skog med en sjø. Den rikt utsmykkede slottskirken og den blomsterrike slottsparken er tilgjengelig for offentligheten (15 km).
I skogen Varnæs Tykke ligger steinen 'Kæmpestenen', som er omgitt av 93 randstein. I midten kan De oppleve et frilagt gravkammer (18 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif