Feriehus til utleie Skanderborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie direkte ved sjøen og den aktive byen Skanderborg.

Sommer og strandferie i feriehus ved Østkysten

Sommerhusområdet ligger direkte ved Stilling-Solbjerg Sø, 7 km fra Skanderborg, i en storslått natur. Her kan De nyte den deilige naturen, stillheten ved sjøen og fuglenes sang. De kan kjøpe dagligvarer innen en radius av 2 km. I Skanderborg finner De alt, hva De kan ønske Dem: tallrike forretninger, spisesteder, aktivitetstilbud, museer og kulturelle arransjementer.

Severdigheter - Skanderborg

Besøk Skanderborg med det veldig vakre bysentret, mange forretninger og restauranter og et storartet kulturhus med mange forskjellige kultur- og aktivitetstilbud (7 km). Bymuseet i Skanderborg er innrettet i 2 gamle, tyske bunkere, som ble bygget av 'vernemakten' i årene 1943/44. Her kan De lære mer om livet i Skanderborg under besettelsen.
Skanderborg Slotskirke er det eneste, som er tilbake av Skanderborg Slot. Om sommeren kan De oppleve konserter her. Desuten finner De i Skanderborg og omegn mange gallerier og åpne kunstverksteder, der De kan se brukskunst bli fremstillet.
Museet Øm Kloster ved Ry inneholder bl.a. en ruinpark, en utstilling om kunsten å helbrede, en urtehage og en samling skjeletter (ca. 22 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif