Feriehus til utleie Sønderballe Hoved

Utvalg: 1-5 feriehus

Sønderballe Hoved ligger i den vakre Genner Bugt, direkte ved den sønderjyske østkysten.

Danfoss Universe - opplevelser i feriehus

Ferieområdet Sønderballe Hoved ligger i Genner Bugt og er omgitt av herlige naturområder, som innbyr til vandre- og sykkelturer. Ferieområdet ligger bare få hundrede meter fra en deilig badestrand og veldig sentralt i forhold til Sønderjyllands severdigheter. Dagligvarer kan kjøpes i en omkreds av 5 km, og byene Aabenraa og Haderslev ligger begge i en avstand på ca. 15 km. Her kan De handle, gå på kafé eller besøke et museum.

Severdigheter - Sønderballe Hoved

Det finnes et stort antall fortidsminner i området. En av Danmarks best bevarte gravhøyer, Myrpold, er vakkert beliggende overfor Skarrev (11 km), der det er en storslått utsikt over fjorden mot Als og Fyn. Da gravkammeret ble oppdaget, fannt man gravgaver og 10 skjeletter. Et par kilometer østpå ligger langdyssen Tvekløft. De stråtekte husene på halvøyen Løjt Land er også verdt et besøk.
Besøk øyen Barsø, der de gamle grusveiene og gårdene har blitt bevart. Nyt også fra de mange bakkene den vakre utsikten over marker, de mange gårdene, Sønderballe Hoved og Løjt Land.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif