Feriehus til utleie Frydenborg

Utvalg: 1-5 feriehus

I Frydenborg finner dere uforstyrret ro, vann og grønne omgivelser.

Danfoss Universe - opplevelser i feriehus

Det lille fiskerleiet Frydenborg ligger ut til Lillebælt på den naturskjønne Stenderuphalvø - rett sydøst for Kolding. Fra området som er omgitt av hav, marker og skog med fortidsminner, kan dere nyte utsikten til Fyn, Fænø og Fænø Kalv.
Det fredelige og uspolerte området er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskere og historisk interesserte.
Man kan kjøpe inn dagligvarer på egnen, og 15 km øst for Frydenborg finner dere Kolding med severdigheter og aktiviteter for hele familien samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

Severdigheter - Frydenborg

I Sønder Stenderup kan dere oppleve Ateljes - et spennende og annerledes atelier med bl.a. malerier, glasskunst og figurer i tre og jern (5 km).
Besøk Kolding med de koselige gamle gatene, grønne områder, gode shoppingmuligheter, museer, kunstgallerier, teater, stemningsfulle torg med restauranter og kaféer, et rikt musikk- og natteliv, Slotssøen og den mer enn 700 år gamle kongeborgen Koldinghus (15 km). På Koldinghus kan dere bl.a. oppleve samlinger fra 1500-tallet og frem til i dag, riddersaler og fangekjellere.
Den nydelige hagen 'Geografisk Have' i Kolding består av bl.a. en krydder- og legeurtehage, en rosenhage, dufthagen, et veksthus samt områder, inspirert av Kina, Japan, Sydamerika, Nordamerika, Canada, Europa og Asia.
På det nydelig beliggende Trapholt kan dere oppleve interessante utstillinger med moderne dansk billedkunst og møbeldesign samt samlinger med kunsthåndverk, keramikk og tekstil (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif