Feriehus til utleie Årø

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille, fredelige og idylliske øy Årø ligger ved Lillebælt - sør for utmunningen av Haderslev Fjord.

Feriehus ved Danfoss Universe - en familie opplevelse

En seiltur på kun 7 min. bringer deg fra Årøsund på fastlandet ut til det lille fergeleie på Årø. Øya er et yndet sted for naturelskere og lystfiskere, som ønsker en avslappende ferie med fred og ro. Landskapet er helt flatt på øya og byr på et rikt dyreliv. Årø by er et idyllisk landsbymiljø med stråtekte hus og idylliske, krokede gater. Landsbyen, den hyggelige og aktive fiskeri- og lystbåthavn, de gamle graver og langdysser fra steinalderen, stengjerdene, hulveiene, innkjøpsmulighedene, spisestedene samt de gode badestrender er alt sammen med til at gjøre Årø til et attraktivt feriemål.

Severdigheter - Årø

Nyt en tur gjennom det idylliske bymiljø. De smale gater, stråtekte hus, stengjerdene, hulveiene og de mange oldtidsminner vidner om øyas beboelser gjennem mange perioder.
Fra Årø kan du nå Jylland med ferge på kun 7 min. og f.eks. besøke den vakre, gamle kjøpstad Haderslev, og gå en tur i den fasinerende gamle bydel med domkirken eller handle i en av Danmarks hyggeligste gågater (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif