Feriehus til utleie Kolding

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie i Kolding og nyt byens liv, kultur, historie, natur og wellness.

Feriehus ved Danfoss Universe - en familie opplevelse

Har dere lyst på å bo omgitt av byliv, severdigheter, kulturopplevelser, restauranter, kafeer og innkjøpsmuligheter rett uten for døren, så er Kolding et ideelt feriemål. Dere kan gå på oppdagelse i de koselige gamle gatene i Kolding, nyte de grønne områdene og parkene og besøke mange museer, kunstgallerier og teatre som byen byr på. Slapp av på de atmosfærefylte torgene med restauranter og kafeer og benytt dere av det rikholdige musikk- og kulturlivet.
Blant Koldings mest kjente severdigheter er den mer enn 700 år gamle kongeborgen Koldinghus ved Slotssøen, kunst- og designmuseet Trapholt samt det innbydende vannland og wellness-senter Slotssøbadet.

Severdigheter - Kolding

Geografisk Have er en stor, smukk botanisk hage, hvor plantene er delt inn etter opprinnelseslandet deres. Hagen rommer dessuten tre veksthus, en dyrefoll, to lekeplasser og flere temahager.
På det tidligere kongeslottet Koldinghus kan dere besøke en spennende fangekjeller, et museum med faste og skiftende utstillinger samt et historiesenter.
På Trapholt kan dere bli inspirert av museets utstillinger med billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif