Feriehus til utleie Silkeborg

Utvalg: 5-20 feriehus

Silkeborg er omgitt av Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks vakreste naturområder.

Danfoss Universe - opplevelser i feriehus

Ved Silkeborg kan De oppleve et kupert landskap med store skoger, flotte sjøer, et rikt dyre- og planteliv, den idylliske Gudenå, Danmarks 3. høyeste punkt 'Himmelbjerget' samt verdens eldste dampskip ¿Hjejlen¿, som seiler mellom Silkeborg og Himmelbjerget. Bortsett fra naturen byr Silkeborg også på et utall av kulturelle severdigheter, attraksjoner, museer, gallerier, butikker, spisesteder og fornøyelser for hele familien.

Severdigheter - Silkeborg

Silkeborg Museum har til huse i Silkeborg Hovedgård, som er byens eldste byggning. Museet er et kulturhistorisk museum med bl.a. en jernalderutstilling, en antikk glass-samling og Tollundmanden - et mosefunn fra fortiden.
Silkeborg Kunstmuseum er skjønt beliggende ned til Gudenåen og huser bl.a. Asger Jorns samlinger og en samling av kjeramiske verker.
Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgitt av skog og sjø, og her går natur, kunst, skulpturer og flotte byggninger opp i en flott enhet.
AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvannsakvarium.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif