Feriehus til utleie Bevtoft

Utvalg: 1-5 feriehus

Bevtoft ligger midt i Sønderjyllands fascinerende natur og tett på utalllige severdigheter.

Feriehus ved Danfoss Universe - en familie opplevelse

I Bevtoft bor De sentralt i forhold til mange av Sønderjyllands tallrike severdigheter og bare ca. 57 km fra den tyske grensen. Her har De gode muligheter for å være aktiv i naturen og dyrke interessene Deres. Få hundrede meter fra ferieområdet finner De f.eks. den lille bekken, Gelså, som byr på gode fiskemuligheter. Dagligvarebutikker er til rådighet innen en radius på 4 km. Den nærmeste større byen er Haderslev, som ligger ved fjorden, og som kan by på mange forretninger og interessante museer (ca. 27 km).

Severdigheter - Bevtoft

Handelsbyen Haderslev har en hyggelig gågate, mange grønne områder bl.a. Damparken, en gammel bydel med nensomt renoverte hus og samlinger og en vakker domkirke. Haderslev museum og Sønderjyllands Arkæologiske Museum er helt sikkert verdt et besøk (27 km).
Øyen Kalvø er på grunn av den flotte naturen, den hyggelige havnen og det spennende lille museet, som forteller om øyen, verdt et besøk (27 km).
Lek vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks eldste by (33 km). Her kan De bl.a. treffe smeder, vevere og kokker fra vikingtiden og besøke husene deres.
Den hyggelige øyen Barsø er preget av et bakket landskap med vakre, gamle gårder (33 km). En liten ferge seiler Dem fra Loddenhøj til den vakre øyen.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif