Feriehus til utleie Lunderskov

Utvalg: 1-5 feriehus

Lunderskov byr på deilig, sønderjysk natur og kort avstand til byer og severdigheter.

Feriehus i Sør-Jylland (østkysten)

Lunderskov er en liten, hyggelig stasjonsby i Sønderjyllands grønne natur, 15 kilometer vest for Kolding sentrum. Eignen har fine friluftsmuligheter for hele familien. Dere kan vandre i skogen, bade i sjøene, fiske og spille golf, og vil dere se noe annet, så er det bare en kort biltur til de mange byene og attraksjonene på eignen. Dere kan kjøpe dagligvarer i Lunderskov, og flere ganger i året kan dere også besøke et lokalt marked her. Byene i nærheten, Vejen og Kolding, har mange severdigheter og gode muligheter for innkjøp.

Severdigheter - Lunderskov

Besøk Kolding med hyggelige, gamle gater, grønne områder, gode butikker, museer, kunstgallerier, teater, sjarmerende torg med restauranter og kafeer, et rikholdig musikkliv, Slotssøen og den over 700 år gamle kongeborgen Koldinghus (15 km).
I den vakre Geografisk Have i Kolding kan dere nyte synet og duften av en krydder- og legeurtehage, en rosenhage og en dufthage. Den botaniske hagen har dessuten mange veksthus, en dyrefold, to lekeplasser og områder som har blitt inspirert av andre verdensdeler. I Vejen finner dere Vejen Kunstmuseum som byr på skiftende kunstutstillinger året gjennom (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif