Feriehus til utleie Kollund

Utvalg: 1-5 feriehus

Ferieområdet ved Kollund Strand er et hyggelig og familievennlig område i historiske og naturskjønne omgivelser.

Feriehus ved Danfoss Universe - en familie opplevelse

Kollund er et skogrikt område, som ligger helt ned til Flensborg Fjord og kun få km fra grensen til Tyskland. Flere av husene i dette område har utsikt over fjorden og den tyske kyst. Det rolige og naturskjønne område er ideelt for de, som vil nyte naturen, få kulturelle opplevelser eller besøke Tyskland. Kollund ligger nesten mitt mellom Flensborg og Gråsten, med ca. 12 km til begge byer. Det er muligheter for å kjøpe dagligvarer og det finnes et par spisesteder i området.

Severdigheter - Kollund

Besøk evt. den tyske handelsbyen Flensborg med den hyggelige gågate, havnemiljøet, de mange spisesteder og de gode innkjøpsmuligheter. (12 km)
Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger helt ned til vannet. Her finner du, ut over et hyggeligt bymiljø, også Gråsten Slot og Slotshage, som er omgitt av vakker, sønderjysk natur med skog og sjø. Den rikt utsmykkede slotskirke og den blomsterrike slotshage er tilgjengelig for publikum. (14 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif