Feriehus til utleie Købingsmark

Utvalg: 5-20 feriehus

Købingsmark på Nordals, er et stille og familievennlig feriested i grønne omgivelser, ved en gode badestrand.

Givskud Zoo - opplevelser i feriehus

Feriehusområdet Købingsmark ligger lengst nord på Als, ut mot Lillebælt og ca. 5 km fra Nordborg. Området ligger i fredelige omgivelser, ved den beste strand på Nordals og er omgitt av skog- og naturområder.
Det er mulighet for å handle inn dagligvarer i området på sommerhalvåret og i Nordborg er det flere forretninger og spisesteder.

Severdigheter - Købingsmark

Nordborg Slot fra 1150 ligger på en holme i Nordborg Sø. Slottet som er åpent for alle, er omtt av en deilig park. Nordborgs gamle bydel byr på mange spennende, små og skjeve bygninger.
Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan dere oppleve en storslått utsikt over det sønderjyske fastland, mot Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn.
I skogene Blommeskobbel og Oleskobbel, på Als' østkyst, finnes Nordeuropas største samling af stendysser.
Rundt omkring på øya finner dere bl.a. mange møller, kirker, slott, stenalderboplasser, stendysser, gravhøyder og andre historiske minnesmerker. Opplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vannmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bekk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot.
På Als finnes det en lang rekke spennende utendørs kunstverker samt flere interessante kunstutstillinger og gallerier.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif