Feriehus til utleie Ajstrup

Utvalg: 1-5 feriehus

Ajstrup Strand er et deilig og familievennlig ferieområde som ligger sentralt og som er omgitt av skog og strand.

Sommer og strandferie i feriehus ved Østkysten

Sommerhusområdet Ajstrup Strand ligger i det deilige Østjylland, nord for Kysing Fjords utløp i Kattegat, og 18 km sør for 'verdens minste storby' Århus. Byen Ajstrup ligger et par km innenfor kysten. 3 km sør for Ajstrup Strand ligger Norsminde ved Kysing Fjords utløp i Kattegat. Her finnes et fuglereservat og en hyggelig lystbåthavn. Det er innkjøpsmuligheter i Ajstrup og flere spisesteder i området.

Severdigheter - Ajstrup

Langs fjorden ved Norsminde er det foretatt en del utgravinger, som har resultert i betydningsfulle funn fra steinalderen.
Området er rikt på historiske severdigheter, bl.a. kan du oppleve kirker og ruiner av kirker, en langhøyde med steinkister, monumenter, minnestein og ruiner fra vikingetiden.
Moesgård Museum på herregårdenen Moesgård rummer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Gulf. Stedet ligger idyllisk og er omgitt av deilig skog, som fører helt ned til Århus Bugt. (7 km)
Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøkshage. Hent inspirasjon i den store hage med temahaver, dyr, korn og blomstermarker. (13 km)
Områdets historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor du bl.a. kan oppleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spennende utstillinger. (14 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif