Feriehus til utleie Bjolderup

Utvalg: 1-5 feriehus

Bjolderup liggende ca. 15 km fra den gamle kjøpstad Aabenraa - midt i den smukke, sønderjyske natur.

Danfoss Universe - opplevelser i feriehus

Bjolderup er en liten landsby som ligger midt mellom Tinglev og Rødekro og knapp 20 kilometer fra den dansk/tyske grensen. Hærvejen går tett forbi dette nydelige området som byr på idyllisk skog og mange gravhøyer fra oldtiden - blant annet Toppenhøj og Bredhøj. 15 kilometer vekk ligger den stemningsfulle kjøpstaden Aabenraa med en hyggelig marina, gågater, en gammel bydel og kunstmuseet Brundlund Slot.
Når dere holder ferie i Bjolderup kan dere nyte den friske luften og de uspolerte naturomgivelsene til tomten eller besøke den flotte Bolderslev Skog som har et urskogsaktig preg. Bjolderup ligger dessuten sentralt for turer til hele Sydjylland.

Severdigheter - Bjolderup


Den smukke gamle kjøpstaden Aabenraa er i seg selv en severdighet. Mange gamle hus og gater er særdeles velbevarte, og på en liten spasertur i de skjeve gatene bliver man hensatt til gamle tider (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif