Feriehus til utleie Ydø

Utvalg: 1-5 feriehus

Ved Ydø, syd for Nakskov, kan De oppleve noen av landets mest særpregede kystlandskap.

Moens Klint - attraksjoner på ferie i feriehus

Ydø ligger ved Nakskov Fjord og den ca. 7 km lange, smale tangen Albuen som er Lollands vestligste punkt. Farvannene Femerbælt, Langelandsbæltet og Nakskov Fjord grenser til det rekreative området som er demmet opp av et 60 km langt dike med en sykkelsti som går fra Ydø til Rødby.
Langs Albuen er det deilig badestrand på den ene siden og lavt, mere stillestående vann med et rikt fugleliv på den andre siden. De kan vandre eller ta turbåten fra Nakskov til spissen på tangen, hvor De bl.a. finner et fyrtårn, fiskerhus, et lite museum/natursenter samt bord og benker. Derutover er en vindmøllepark med 24 vindmøller plassert her.
Ydø er et ideelt feriemål for naturelskere, lystfiskere og andre som nyter å slappe av i rolige, usjenerte og koselige omgivelser.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer på Ydø og gode shoppemuligheter samt et utall av severdigheter i Nakskov (13 km).

Severdigheter - Ydø

I Vesternæs, 3 km fra Ydø, kan De oppleve Kappel Stubmølle - landets eneste stråtekte mølle. Møllen er restaurert og full funksjonell.
Besøk evt. også det lille museet/natursenter på spissen av albuen, hvor en naturveileder kan berette om dette usedvanlige stedet.
Galleri TILE i Nakskov utstiller verker av flere forskjellige kunstnere, og her kan De kjøpe kunst i alle prislag (13 km).
Nakskov byr dessuten bl.a. på følgende, spendende severdigheter: Danmarks Sukkermuseum, som forteller om sukkerets historie gjennom 130 år, den botaniske hage Peter Hansens Have, Den Gamle Smedje, Det Gamle Trykkeri samt Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif