Feriehus til utleie Errindlev Havn

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie dere det idylliske fiskerleje Errindlev Havn på Lollands sydkyst.

Sommer og strandferie i feriehus på Lolland. Falster eller Møn

Det sjarmerende fiskerleje Errindlev Havn ligger i uforstyrrede omgivelser midt mellom Nysted og Rødbyhavn. Fiskerlejet stammer helt tilbake fra starten på 1900-tallet. På havneområdet som ligger på yttersiden av diket, finner dere en helt unik atmosfære mellom båtene og de små husene. Det grunne vannet i havnen egner seg fint til fritidsfiskeri og tiltrekker adskillige interessante fugler.
Errindlev Havn er omgitt av hav, Sydlollands flate moreneslette, marker og grønne områder. Her kan dere også nyte synet av de smukke kastanjealléene mellom Lungholm og Holeby samt mellom Kærstrup og Fuglse.
Dere kan kjøpe dagligvarer i den lille, hyggelige landsbyen Errindlev som også inneholder et tjær. Dessuten er det fine innkjøpsmuligheter i Holeby og Rødby.
Ønsker dere å holde ferie i fredelige og uspolerte omgivelser, da er Errindlev Havn en ideelt feriedestinasjon.

Severdigheter - Errindlev Havn

I landsbyen Errindlev kan dere gå opp i tårnet på kirken og nyte den fine utsikten over det flate landskapet.
Den gamle kasernen i Hyldtofte 'Polakkasernen' fungerer i dag som et museum som forteller historien om de mange polske nepearbeiderne som reiste til Lolland for å arbeide på nepemarkene (9 km).
Besøk det imponerende Lungholm Slott ved Rødby. Den nydelige bygningen med kamtakkede fløyer stammer fra 1639 (17 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif