Feriehus til utleie Langø, Lolland

Utvalg: 1-5 feriehus

Langø på Lolland - direkte ved naturparadiset Nakskov Fjord

Moens Klint - attraksjoner på ferie i feriehus

Langø på Lolland er et deilig turmål ved Nakskov Fjord. Her kan man rekreere seg i nydelige omgivelser tett på vannet og tilbringe dovne sommerdager på tiltrekkende strender med Blått Flagg - i Nakskov finner dere Danmarks varmeste badevann!
Den nydelige fjorden innbyr til å fiske eller seile båt, og på land kan dere oppleve de smukke omgivelsene til fots eller på sykkel. Kjøpmannsvarer kan fås innen for en radius på 4 km, og den nærmeste større byen er Nakskov (13 km) med fine innkjøpsmuligheter og interessante museer. Gled dere til et ferieområde med en spennende flora og fauna og spennende turmål - f.eks. naboøya Falster som ligger bare 90 minutters kjøring vekk.

Severdigheter - Langø, Lolland

'Peter Hansens Have', med spennende planter fra hele verden, ligger bare 6 km fra feriehuset deres. Følg de mange spennende stiene som snor seg gjennom hagen, og finn alt det, en planteelsker drømmer om. Nakskov (13 km) er en historisk by med koselige gater og spennende butikker. Besøk her et utall attraksjoner som f.eks. Danmarks Sukkermuseum, Den Gamle Smedje og Nakskov Skibs- & Søfartsmuseum med skipsmodeller, drakter, verktøy, instrumenter, kuriositeter og bilder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif